U hebt een vraag over de app?

Scroll even door de lijst met de veelgestelde vragen. Wellicht vindt u daar meteen het antwoord op uw vraag. Antwoord niet gevonden? Vul het onderstaande contactformulier in. We beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

Door het versturen van dit formulier, geeft u uw toestemming tot het verwerken van uw persoonsgegevens door Argenta Spaarbank nv , met maatschappelijke zetel op de Belgiëlei 49-53 in B-2018 Antwerpen, de verwerkingsverantwoordelijke. Hierna aangeduid als ‘Argenta’.

Argenta verwerkt uw persoonsgegevens, in overeenstemming met de geldende privacywetgeving, met het oog op het verzekeren van uw financiële gezondheid. Specifiek in deze context verwerkt Argenta uw persoonsgegevens met oog op het beantwoorden van uw vragen en het garanderen van een goede dienstverlening.

Meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de manier waarop u uw rechten kunt uitoefenen, in het bijzonder het recht om uw toestemming in te trekken, en de contactgegevens van de functionaris voor gegevensbescherming, vindt u in onze Privacyverklaring, die beschikbaar is op onze website en via uw kantoor.

Nog geen Argenta-klant?

Klant worden bij Argenta kan snel en eenvoudig. Lees er alles over op onze website of spring eens binnen in een Argenta-kantoor bij u in de buurt.

Veelgestelde vragen

Hebt u een vraag over de app? We hebben voor u een overzicht gemaakt van veelgestelde vragen. Zo vindt u meteen het antwoord op uw vraag.